Unge minder på scenen hos Team Teatret

Herning I morgen, fredag 6. januar, er chancen der, hvis du endnu ikke har set forestillingen »Jeg er mig« på Team Teatret - forestillingen fik fire anmelderstjerner ved premieren sidste år.

»Jeg er mig« er for unge fra 15 år og for voksne. De unge publikummer kan måske genkende en nutid, mens de voksne mindes en tid der var, eller får et indblik i, hvad der foregår hos de unge, de selv har tæt på.

I forestillingen møder vi Anso, Chris og Maja til genforeningsfest. De gik i klasse sammen netop de år, hvor alting bobler og gror indeni. Nu mødes de igen. Og genforeningen trækker minder, mønstre og roller fra skoletiden frem med det samme. Med et trylleslag er de - og vi - tilbage til »Tutti-frutti«. Tilbage i de sprøde år, hvor de var en trio på godt og ondt med skøre indfald, savn og sære ritualer. En trio der blev opløst af tiden og livet, men som formede dem og efterlod særlige spor i dem alle tre.

Jeg er mig springer mellem voksenliv og ungdomsliv og sætter de unge år under lup. Forestillingen bygger på et omfattende researcharbejde hos unge i Herning og omegn, og alle Team Teatrets tre ensemblespillere er på scenen.