100 børn til håndboldweekend

Herning FH har traditionen tro fejret sæsonens begyndelse

LOKALSPORT Håndboldklubben Herning FH holdt i weekenden opstartsweekend for alle ungdomshold i klubben.

- Vi fylder mere eller mindre hele Sportscenter Herning, og alle vores ungdomshold fra U11 til og med U15 deltager i en weekend, hvor træning, holdånd, klubkultur og socialt fællesskab går hånd i hånd, beretter U8-træner og bestyrelsesmedlem Vita Zubrickaite.

Så der var fuld gang i den årlige opstartsweekend for HFHs ungdomsafdeling, hvor næsten 100 børn var mødt op og var klar til at give den gas.

Den tidligere professionelle håndboldspiller Bjarte Myrhol gæstede lørdag klubben, hvor der var tid til en lang snak med håndboldlegenden. Om eftermiddagen kom en håndfuld af HC Midtjyllands ligaspillere forbi og trænede de unge spillere.

- Det var, som altid både lærerigt og sjovt. Vi alle havde en super god dag med sjove oplevelser i hinandens selskab, lyder det fra Vita Zubrickaite, der også kan fortælle, at Herning FH for nylig har underskrevet en tøjaftale med Kempa, så de unge spillere i fremtiden kommer til at spille i samme røde Kempa-trøjer som HC Midtjylland.

Søndag var træningskampdag med Lind, Tjørring, Rækker Mølle, Holstebro, Skive og en del kampe med klubbens hold. Vita Zubrickaite kan på vegne af klubben konstatere, at man havde en fantastisk weekend i Sportscenter Hernings haller.

- Der blev hygget socialt på de enkelte hold og også på tværs af de forskellige årgange. Det er altid utroligt rart at se unge glade HFH-ansigter, der nyder klublivet til fulde, og hele centret summer af liv, lyder det.