Stor elektronisk aften

HERNING Der er lagt op til den helt store elektroniske aften i Herning, når Scene 7 slår dørene op til Newbeat Sounds fredag aften.

Hoffy Beats alias Jonas Hoffmann fra Ikast er en 25-årig producer og kunstner. Han er selvlært pianist og eksperimenterer med nye lyde og sprøde jazz-akkorder. I 2019 lavede han sit første Lo-Fi nummer og har siden været hooked på at lave instrumentale beats og samarbejde med kunstnere fra hele verden gennem Instagram. Hoffy Beats får selskab af blæsere fra Ensemble Midtvest.

Der bliver skruet op for bassen når Kingdom Blue indtager scenen med et funky sæt, der drager inspiration fra både house og techno. Kingdom Blue begyndte i 2018 og har blandt andet optrådt på Stella Polaris, Aarhus Festuge og Samsø Festival.

DJ og producer Kila er 20-årige Miki Bundgård, som allerede har opnået stor succes med sine hårdt pumpende EDM-bangers.