Herningenser havde ikke heldet med sig: Afsløret i at begå indbrud to gange

HERNING En 42-årig mand fra Herning forsøgte sig flere gange som indbrudstyv i weekenden, men begge gange blev han afsløret. Første gang var søndag morgen, hvor der blev kastet sten gennem en rude til optiker-forretningen Nyt Syn i Bredgade. Et vidne kunne fortælle politiet, at gerningsmanden cyklede fra stedet, og politiet fik sendt to patruljer ud for at finde frem til tyven. Han blev fundet på Linde Allé, hvor der også blev fundet en pengekasse, der var stjålet hos optikeren.

Den 42-årig mand fra Herning blev anholdt og sigtet for tyveri. Senere søndag blev manden løsladt, og natten til mandag var han på spil igen. Denne gang begik han indbrud på en institution i Olufsgade, hvor et vidne hørte, at en rude blev knust.

Gerningsmanden gik ned i kælderen, og da vidnet kom derned, stod den 42-årige mand ved en åben fryser.

Vidnet fik taget et billede af tyven, der forsvandt fra stedet, og da betjentene fra politiet så billedet, kunne de genkende den 42-årige mand.

Han var mandag formiddag ikke blevet sigtet for tyveriet.