Spiller på Fermaten i denne uge: Psyched Up Janis er tilbage

HERNING Psyched Up Janis er tilbage og spiller til foråret 14 koncerter i hele landet - torsdag 14. april giver de koncert på Fermaten.

- Vi har altid elsket at spille live i Psyched Up, siger forsanger og guitarist Sune Wagner på Fermatens hjemmeside, mens bassist Jakob Jørgensen uddyber:

- Vi spillede utrolig mange koncerter i sin tid, og vi er mere spændte end nogensinde på den kommende tour, siger han.

I forbindelse med turnéen udgiver bandet intet mindre end tre vinyler: »The Noisy Album« indeholder en optagelse af en livekoncert med Psyched Up Janis på det legendariske spillested CBGB’s i New York City i 1994. »Swell Demos« består af demo-versioner af numrene fra bandets debutalbum »Swell«. Sangene er spillet med en anden nerve og intensitet og andre guitarsoloer end på den oprindelige udgivelse fra 1994. Derudover udgives »The Clean Sweep«, hvor de gamle ep’er er samlet på et dobbeltalbum.