Påske på Herningsholm

HERNING Påsken på Herningsholm Museum bliver noget ganske særligt i år, når dørene for første gang bliver slået op til en smuk og spirende udstilling i samarbejde med Trine Jepsen A/S.

Den gamle herregård fra 1579 vil denne påske danne rammen for udstillinger af forårets smukke blomster, påskepynt der kan inspirere til årets påskebord og meget mere.

Hele familien kan komme med - og ingen påske uden påskeæg. Familiens yngste kan glæde sig til at gå på påskejagt i de historiske omgivelser.

Samtidig giver dette arrangement en idé om de kommende events og udstillinger, der indtager Hernings ældste bygning i løbet af 2022 og 2023.

I et nyt samarbejde mellem Trine Jepsen A/S og Museum Midtjylland vil der nemlig de næste par år blive inviteret indenfor til særlige events i forbindelse med påske og jul på Herningsholm Museum.

Trine Jepsen, der er bosat i Herning, har de seneste ni år beskæftiget sig med nogle af landets helt særlige rammer blandt andet i sit virke som direktør for Fonden Nørre Vosborg, og senest som direktør for Schackenborg Fonden. Hun står bag Trine Jepsen A/S, der arbejder målrettet med at tilgængeliggøre og udvikle landets historiske bygninger.

Påske på Herningsholm Museum åbner 9. april og kan derefter besøges frem til 17. april.