Niels Skousens musikalske rejse

HERNING Veteranen Niels Skousen, der har været en del af den danske musikscenen siden de glade hippiedage, giver koncert på Fermaten fredag aften.

Med i bagagen har han sit seneste album, »Døgnet har 24 timer«, der er Skousens sjette studiealbum siden comebacket med »Dobbeltsyn« i 2002.

Igennem albummets otte sange, når Niels Skousen omkring danskerne på »Danmark keder sig«, den usvækkede kærlighed på »Kys mig« og slet og ret livet på den rørende og let dansende »Det virkelige liv«.

I et på en gang intimt og moderne lydunivers fortæller Skousen de historier og betragtninger, der kendetegner ham og har gjort det siden begyndelsen med Skousen & Ingemann.

Når Niels Skousen står på scenen, bliver publikum inviteret med på en musikalsk rejse. Hans musikalske historier favner bredt, og med sin humoristiske, skarpe og til tider melankolske stemme rammer publikum. Skousen har i kraft af sit virke og sin karriere opnået en toneangivende og anset position, og han fremtræder som en distingveret sangskriver og performer.