Fermaten er Ude Af Kontrol

HERNING Fredag 1. april byder Fermaten på Ude Af Kontrol.

Englando, Balken og Munken har i et halvt årti skabt en bølge af hits og opnået mere end 260.000.000 streams, alene på Spotify, hvor drengene i den grad er vokset med opgaven i takt med deres stigende popularitet.

Bandet er, som navnet lægger op til, kendte for at skubbe til grænsen, og det er ikke unormalt at en Ude Af Kontrol-koncert bliver stoppet undervejs grundet et for vildt publikum. Senest på Stjernescenen, Smukfest 2019, blev Ude Af Kontrols koncert sat på pause (af to omgange) inden de fik lov til at gennemføre festen.

Ude Af Kontrols farverige energi blev også forløst på Plænen i Tivoli, som i øvrigt var den mest besøgte Fredags Rock koncert i 2019 med over 22.000 gæster, kun overgået af Tom Jones.