Herning-bager vandt sølv i DM-finale

FOODEXPO På Foodexpo-messen i MCH blev Danmarks Bedste Håndværksbager 2022 fundet. Vinderen blev Sanjiv Giri fra Andersen Bakery i København. På andenpladsen kom Lasse Nørup Bentsen fra Skarrildhus Signatur Hotel & Konference.

Herningenseren Lasse Nørup Bentsen er en erfaren mand ud i bagerkonkurrencer. Han har tidligere vundet DM i Skills, og i 2020 vandt han sølv til EM i Skills.

I denne uge prøvede han så kræfter med landets bedste bagere, og her måtte han se sig slået af Sanjiv Giri, der var lykkelig for sejren.

- Jeg er meget glad. Alle forventede sikkert at vinde, og jeg vidste, at jeg skulle levere mit bedste for at have en chance. Jeg nåede at mærke lidt nervøsitet på grund af ovnene, men alt i alt gik konkurrencen super, og jeg forblev rolig. Jeg er jo en rolig mand, sagde han.

Forud for triumfen i MCH Messecenter Herning, som i disse dage danner ramme om nordens største fødevaremesse, Foodexpo, var gået seks intense timer med fokus på: Baguetter, to typer wienerbrød, klassiske croissanter og take-away/fastfood samt en såkaldt mystery-opgave, som var fletbrød.