Smadremanden på besøg

HERNING Torsdag 17. marts kan man opleve et talkshow med tv-værten Michèle Bellaiche i kongrescentret.

Der er tale om en helt eksklusiv version af talkshowet, da aftenens gæst, Søren Østergaard, ledsages af den landskendte personlighed fra Otterup på Fyn, Erik Bo Nielsen - bedre kendt som Smadremanden.

Søren Østergaard er en af landets mest kendte og populære kulturpersonligheder, der igennem en efterhånden lang karriere har medvirket i utallige sammenhænge - skuespiller i diverse film- og tv-produktioner, improvisatoriske teaterformer med blandt andet »Hatten rundt«-konceptet, Cirkusrevyen og diverse varietéer.

I dag er Søren Østergaard dog nok mest kendt for sin egen specielle fortolkning af cirkus, Zirkus Nemo, hvor han igennem flere år har præsenteret et altid flot og varieret felt af internationale cirkusartister, samtidige med at han selv spiller flere elskelige og populære karakterer - for eksempel Målermanden, Bager Jørgen og naturligvis Smadremanden ...

Som en ganske særlig del på talkshowet dukker Smadremanden op for på sin helt egen måde at svare på spørgsmål fra publikum - hvis nogen altså tør driste sig til at spørge om noget ...