Barsels Break i biografen

HERNING Mandag 28. marts er Bobles tilbage med Barsels Break i Nordisk Film Biografer Herning. Arrangementet er spækket med viden om motorik og om dit barns udvikling. Du får ligeledes konkrete øvelser og lege på og med Bobles, som du nemt kan bruge derhjemme.

I løbet af arrangementet, der varer en time, leveres der brugbar og konkret viden fra flere eksperter såsom børnefysioterapeut Louise Hærvig, sundheds- og søvnplejerske Sine Ditlev Bihlet og hjerneforsker Kjeld Fredens.

- Jeg vil i år fortælle alt, jeg ved om barnets motoriske udvikling. Ud fra et dybt fagligt, engageret og erfaringsmæssigt grundlag fortæller jeg om, hvad jeg ser som vigtigt, hvorfor det er vigtigt, men mest af alt, hvordan vi med enkelte fif kan tænke motorik ind i hverdagen, siger børnefysioterapeut Louise Hærvig.

Der er mulighed for at stille spørgsmål til eksperterne, og du kan gå fra eventen med en goodiebag. Arrangementet kræver billetter.