Mathilde Falch fortæller om misbrug

HERNING I morgen, fredag, besøger Mathilde Falch biblioteket med en fortællekoncert.

Bibliotekets nye længere åbningstid hver fredag til klokken 18 markeres i samarbejde med Mental Talk med denne fortællekoncert, der er et miks mellem Mathilde Falchs egne sange og hendes personlige historie med psykiatri og misbrug.

Hun fortæller om at komme ud på den anden side. For det er i musikken og i formidlingen, at hun har helbredt sig selv og delt sine inderste tanker og følelser til stor inspiration for sine lyttere.

Da Mathilde Falch var 16 år, udviklede hun en alvorlig spiseforstyrrelse og begyndte at misbruge alkohol og stoffer og skære i sig selv. I dag er hun kommet ud på den anden side og har lært at håndtere sin svære fortid.

Mathilde Falch er datter af musiker Michael Falch og er opvokset i et barndomshjem, hvor der altid var gang i musikken og sangskrivningen. Hun lærte at spille klaver og tværfløjte og begyndte meget tidligt at skrive egne sange, men hun fik først modet til selv at synge dem, da hun tog på efterskole.