Betjente tog på visit hos to unge mænd: Fandt hash på begge adresser

HERNING Civilklædte betjente var tirsdag på besøg hos to unge mænd i Herning, og det gav pote begge steder.

Hos en 17-årig mand fandt betjentene 10 klumper hash med i alt 17,64 gram.

Der var også 1100 kroner i kontanter, en digitalvægt, en salgstelefon samt en foldekniv med en bladlængde på 11 centimeter. Derfor blev han sigtet for at overtræde loven om euforiserende stoffer samt knivloven. Da betjentene tog videre til en 18-årig mand, fandt de 11 gram hash, en digitalvægt og en salgstelefon ved en ransagning. Betjentene mødte ham udenfor, og de så, at han kastede noget fra sig. Derfor blev en hundepatrulje kaldt ud, og en politihund snusede sig frem til en bøtte, der viste sig at indeholde 75 gram hash. Den 18-årige mand blev også sigtet for at overtræde loven om euforiserende stoffer.