Buttenschøn til frokost

HERNING Lørdag giver Thomas Buttenschøn frokostkoncert på Fermaten.

Thomas Buttenschøn inviterer publikum til en koncert, hvor musik og storytelling fremføres på autentisk vis, ligesom der tages humoristisk livtag med livets finurligheder - og ikke mindst kærligheden som det utilregnelige kompas, der af og til, får dig på en omvej, men som altid får dig sikkert i havn.

»Sange der (heller) ikke er til radioen« er titlen på Thomas Buttenschøns nyeste album, og pladen indeholder personlige sange, der ikke er skrevet til det traditionelle radioformat.

De poetiske sange fremføres håndspillet, på en charmerende måde, der får sit unikke liv i et stemningsfuldt samvær med publikum. Der lægges op til, at publikum kan nynne, synge og grine med fra start til slut, for Buttenschøn præsenterer et virvar af vittige og tåkrummende historier fra et levet liv, der sjældent former sig som forventet, men som mildest talt bliver ved med at overraske.