Kira Skov tager gæster med

HERNING Kira Skov med band giver koncert på Fermaten på lørdag, 19. februar, og hun har gæstesolisterne Mette Lindberg, Disa Jakobs og M. Rexen med.

Da corona ramte hele verden og sendte næsten alle i lockdown og isolation sidste år, følte Kira Skov trang til at række ud med sin musik. Ud mod musikere og sangere, hun enten har arbejdet sammen med, kendte eller beundrede - for sammen med dem at skabe mening i en ellers meningsløs tid trods på lang distance.

På forunderlig vis lykkedes det ambitiøse forehavende. Alle ville gerne være med, og resultatet foreligger nu i form af albummet »Spirit Tree« med bidrag fra sangere og musikere som Jenny Wilson, Mark Lanegan, Bonnie Prince Billy, John Parish, Bill Callahan, Lionel Liminana samt danske Mette Lindberg, Marie Fisker, Stine Grøn og Steen Jørgensen.

Med sig til Herning har Kira Skov det band, hun har holdt fast igennem de senere års projekter og turneer, nemlig Silas Tinglef (trommer og guitar), Anders Christensen (bas og klaver), Oliver Hoiness (guitar og keyboards) samt Maria Jagd (violin).