Bremer/McCoy gæster Herning

HERNING Bremer/McCoy kan fredag 18. februar opleves på Fermaten.

Morten McCoy og bassisten Jonas Bremer begyndte at lave musik sammen i 2012, da de stadig gik i skole. I starten spillede den danske duo dub. Det er svært at forestille sig, at det er sådan, de begyndte, når man lytter til deres æteriske lyd, som de spiller nu. Men forbindelsen bliver klarere, når man ser dem live; de insisterer på at turnere med deres helt eget lydsystem.

Det virker måske som en stor indsats, men for Bremer/McCoy handler det at lave musik om det, der sker i rummet. Derfor har de altid deres eget udstyr med, og det er også grunden til, at de optager analogt. Når de skriver musik, stræber de efter den direkte transmission - fra idé til komposition.

Bremer/McCoy spiller ordløs musik, som alligevel siger uforklarligt meget. Musikken er inspireret både af roots-reggae-musikken med afrikanske rødder og et melankolsk, nordisk tonesprog. Målet er at gøre lytteren opmærksom på, hvor stor indflydelse musik kan have på sindet, fantasien og følelserne.