Teaterversion af populær film

HERNING Hvis man kunne lide Hella Joofs film »Oh Happy Day,« så kan man nu glæde sig til teaterversionen.

Herning Teater og Team Teatret præsenterer teaterversionen af den skønne historie tirsdag 15. februar i MCH Herning Kongrescenter.

Kristine Yde, Christopher Læssø og Troels Malling er på scenen i historien om Hannah og Grethe, der synger i det lokale kirkekor. De to får lyst til at give koret nyt liv, efter en koncert med et berømt gospelkor.

I en trafikulykke er Hannah skyld i at gospelkorets karismatiske leder Jackson, må på hospitalet. Det betyder at de to kvinder kommer tættere på ham, og de overtaler Jackson til at hjælpe dem med at sætte fut i koret. Det er så ikke kun sangen, der kommer i kog.

Det lokale gospelkor Good Time er blevet hyret til at bidrage til forestillingens musikalske side.