Flere hånd-spillede hits

HERNING/AARHUS Musikeren Lukas Vanggaard fra Herning høstede mange roser for de to ep’er - en mellemting mellem en single og en lp - som han udgav i 2020: »Håndspillede Hits« og »Frisk Prins«.

De var indspillet på mobiltelefon, og det gav et charmerende, ærligt og umiddelbart udtryk, som den computeriserede musikscene af i dag trængte til.

Nu er han klar med albummet »Natsværmeren & Sommerfuglen«.

- I kølvandet på at have indspillet to dogme-ep’er på min iPhone, ville jeg gerne gå et skridt videre og se, hvad der skete, hvis jeg tog nye demoer og skitser med i et studie og færdiggjorde dem der. Det rodede jeg med hen over en vinter i Aarhus, og det opstod albummet Natsværmeren & Sommerfuglen ud af, fortæller Lukas Vanggaard i en pressemeddelelse.

Lukas Vanggaard, der i dag bor i Aarhus, udsendte sin allerførste single »Rør ved mig«, nøjagtig som hele landet lukkede ned første gang i 2020. Til trods for debutårets benspænd kom han flyvende fra start med flotte anmeldelser og store livejobs; blandt andet som support for Mads Langer og Tim Christensen.

Det nye album er foreløbig kun ude digitalt.