HHX og HTX inviterer til informationsaften på tirsdag

UDDANNELSE I forlængelse af åbent hus-arrangementer holder Herningsholm Erhvervsgymnasium informationsaften om de lokale handelsuddannelser tirsdag 8. februar. Det foregår i både Herning og i Ikast.

I Herning kan man på Herningsholm Erhvervsgymnasium på Truelsensvej høre mere om uddannelserne HHX, HTX og Idrætsgymnasiet samt møde elever, uddannelsesledere og rektor. Der vil være vejledningsstande og mulighed for at stille alle sine spørgsmål.

Arrangementet er for alle, unge og deres forældre, uanset om man overvejer HHX, HTX eller Idrætsgymnasiet med tre gymnasieår, hvor idræt indgår i alle fag.

I Ikast foregår informationsaftenen på Handelsgymnasiet på Bøgildvej. Her kan man tage en studentereksamen på HHX-linjen, og på dagen vil skolens elever og lærere fortælle om, hvordan det er at gå på handelsgymnasiet.