Litteraturaftener genoptages

HERNING Herning og Gjellerup Valgmenigheder genoptager de litterære arrangementer under overskriften »Litterær onsdag«.

Det sker denne onsdag, 2. februar, efter at arrangementet på grund af corona har været stillet i bero. Samtidig sker der en flytning fra Hammerum Friskole til Herning Friskole.

Emnet i denne omgang er Lars Myttings historiske roman »Søsterklokker«, som gennemgås af valgmenighedspræst Morten Kvist. De litterære onsdage har et stabilt publikum, hvor nye læsere altid er velkomne. Den næste aften er planlagt til 9. februar. Om det bliver en tredje aften, afgøres af deltagerne, som møder op.

Morten Kvist siger om valget af indhold til »Litterær onsdag«, at det grundlæggende skal være en god historie. I dette tilfælde en fortælling om en kvinde i en opbrudstid i slutningen af 1800-tallet, hvor hun på samme tid drages mod to mænd, som også repræsenterer forskellige syn på tilværelsen, fortiden og fremtiden.

Samtidig skal den helst være relativ ny, i dette tilfælde er romanen fra 2018.