Så kører FOF Herning for fuld skrue igen

Glad forstander hejste flaget for at fejre, at foredrag og koncerter igen kan gennemføres

HERNING FOF Herning er genåbnet - og det er med hele paletten, fortæller en overordentligt glad forstander Kirsten Bjørn-Thygesen.

Det betyder for eksempel, at Kulturhøjskolen er i fulde omdrejninger igen, og på tirsdag 25. januar er det »Hernings nye borgmester« Dorte West, der er på programmmet. Hele to gange endda.

Dorte West vil præsentere tilhørerne for planer og visioner for Herning 2022 og frem, lyder det i omtalen.

Men FOF Herning er meget andet end Kulturhøjskolen, og det betyder også, at koncerten med Poul Krebs i Herning Kirke tirsdag 22. februar bliver til noget, ligesom foredraget med Svend Brinkmann tirsdag 22. marts gør det - og meget, meget andet som man kan læse om på FOF Hernings hjemmeside.

- Det er så fantastisk. Intet er begrænset, bortset fra at vi skal bære mundbind i fælleslokaler og tjekke coronapas, men det kan vi godt klare, siger Kirsten Bjørn-Thygesen.

- Foredragene kører, og alle hold er sat i gang. Det er kun to uger, vi har mistet, og dem har vi lagt til i den anden ende, så vi skal ikke til at betale penge tilbage til kursisterne. Det var et stort administrativt arbejde, da vi skulle det sidst, siger hun.

- Så vi flager. I dag (i går, red.) er der to gange 300 mennesker til foredrag i Kulturhøjskolen.

Foredraget var med forfatter Birgithe Kosovic, der fortalte om sin roman »Den inderste fare.«