Udskyder turné: Ny dato til The Minds of 99-koncert i Boxen

Havde du glædet dig til, at du skulle ind i Jyske Bank Boxen og synge med på sange som »Det Er Knud Som Er Død«, »Stjerner På Himlen« eller den nyeste single »Under Din Sne« om et par uger, så må du vente lidt længere.

Fans har de seneste uger efterspurgt en udmelding om The Minds of 99’s kommende turné, der blandt andet skulle have bragt bandet forbi Jyske Bank Boxen i Herning torsdag 27. januar.

Det har de fået i dag onsdag, hvor The Minds of 99 på sin Facebook-side har offentliggjort nye datoer for deres otte danske koncerter med følgende besked:

»Vi har arbejdet og ventet så længe, vi kunne, men det ser umuligt ud. Vi ved ikke om vi overhovedet må spille touren og hvis vi må, så ved vi ikke hvilke vilkår, der kommer til at gælde. Det er kun et par uger væk. Alle fortjener et svar nu. Vi udskyder derfor touren, men kun et par måneder til April. Vi håber på jeres forståelse.

Koncerten med Niels Brandt og co. i Jyske Bank Boxen kommer derfor til at finde sted lørdag 9. april i stedet for torsdag 27. januar.