Michael Falch & Dét Band giver koncert på Fermaten fredag aften. Foto: Pr-foto

Falch og Skjærbæk-brødrene

HERNING Fredag 3. december får Fermaten besøg af Michael Falch & Dét Band, der inkluderer Skjærbæk-brødrene fra Lind.

Michael Falch har det seneste årti gennemgået en enestående opblomstring, kunstnerisk såvel som kommercielt. Han har ikke tilladt rusten at få ro, efter at coronaen udsatte hans store reunion-turné med Malurt. Et nyt soloalbum - produceret af Lars Skjærbæk - udkom 9. oktober, og med Dét Band omkring sig tager han forskud på foråret og drager på en landsdækkende tur fra sidst i januar til først i marts.

Signe Svendsen tager sig af opvarmningen.

Uden at have leflet for nogen eller noget har hun album for album, koncert for koncert, formået at skabe sin helt egen niche i dansk musik. På sin særligt lyriske facon løfter hun sløret for voksenlivets længsler og trængsler og tilføjer noget så sjældent som en anelsesfuldhed til sangskrivningen. Signe Svendsen spiller et kort akustisk sæt alene, før hun går på scenen som en del af Dét Band.