Marie Koldkjær Højlund alias Kh Marie har udgivet debutalbummet »Intet er nok«. Foto: Pr-foto

Kh Marie på Fermaten

HERNING Kh Marie med band giver koncert på Fermaten fredag 26. november.

Marie Koldkjær Højlund debuterede som soloartist under navnet Kh Marie med singlen »Ind i mørket«, der var en forløber for debutalbummet »Intet er nok«. Sangene på albummet er et sanseligt studie af kærlighed igennem lyden af dansende elektronisk popmusik.

»Det er første gang, jeg udgiver noget selv, hvor jeg synger på dansk. Det er som om, jeg har genfundet det danske sprog i tiden i Nephew. Det er jo tit dét, der er allertættest på, som kan virke allermest sårbart og ærligt, og derfor er det først nu, jeg er nået til et sted, hvor jeg tør at stå ved afgrunden og blive der,« fortæller musikeren til Fermatens hjemmeside.

Marie Koldkjær Højlund er tidligere kendt fra Marybell Katastrophy og Tiger Tunes. Senest har hun som en del af Nephew skabt albummet »Ring-i-Ring« og spillet på en udsolgt arena-tour med mere end 100.000 besøgende og på de store festivalscener.