Herning Koncertorkester indbyder til deres traditionelle julekoncert i Sct. Johannes Kirke. Foto: Pr-foto

Julekoncert i Sct. Johannes

HERNING Herning Koncertorkester spiller tirsdag 7. december deres traditionelle julekoncert i Sct. Johannes Kirke, hvor orkestret har spillet julekoncert hvert år siden 2008.

Eneste undtagelse er sidste år, hvor koncerten blev aflyst på grund af corona.

Programmet byder på både danske og udenlandske juleklassikere. For eksempel kan nævnes »Julemedley«, der byder på alt fra »Til julebal i Nisseland«, »Kimer I Klokker« til »Jingle Bells« og »Jeg så julemanden kysse mor«.

Derudover kan nævnes »In the Christmas Mood«, der er en Glenn Miller-udgave af kendte julearrangementer. Velkendte julenumre som »Let it snow« og »Rocking around the christmas tree« er også på programmet.

35 musikere
Alt dette sørger for julestemningen og giver en musikalsk oplevelse fra et af byens største orkestre. Herning Koncertorkester består af 35 musikere, og det er et harmoniorkester, hvilket betyder at det består af blæsere fra de fleste blæsergrupper samt slagtøj.

Herning Koncertorkester blev etableret i 1985, og dirigeres i dag af Tommy Slot fra Brande.