Loppe- og stumpemarked fylder 23.000 kvadratmeter i MCH Messecenter Herning. Foto: Henrik Ole Jensen

Stumpemarkedet er tilbage

Herning Helt i tidens ånd er der rig mulighed for at finde gode genbrugsvarer og gøre en god handel i morgen, når Loppe- og stumpemarked fylder otte store haller i MCH Messecenter Herning. Det fortæller MCH i en pressemeddelelse.

400 stadeholdere står parat med deres genbrugsguld, og de har glædet sig meget og længe, for i 2020 blev messen aflyst som følge af coronaen.

Otte store messehaller - i alt 23.000 kvadratmeter - bliver fyldt med antikviteter, kræmmervarer, genbrugstøj og reservedele til alverdens motorkøretøjer.

Så antikjægere, motorentusiaster, retro- og vintageelskere, samlere og andre loppelystne kan glæde sig til at gå på skattejagt.

På loppemarkedet kan man være heldig at finde retrolampen, man har ledt efter, tallerkenerne, der matcher farmors gamle stel, vinylplader, armbåndsure, frimærker til samlingen, retrokameraer, tøj, porcelænsfigurer, vaser og instrumenter - og meget mere.

I de fire stumpemarkedshaller med 100 stadeholdere vil der være masser af gamle knallerter og motorcykler samt alverdens reservedele og gamle og nye stumper.

I stumpehallerne bliver der også noget at kigge på, når Dansk Traktor Pulling (DTP) fremviser traktorer, som kan beskues på nært hold.

I MCH glæder man sig over igen at kunne byde inden for til det populære genbrugsmarked.

- Efter de ærgerlige, men nødvendige aflysninger ved de seneste tre markeder glæder vi os om muligt endnu mere til denne udgave af Loppe- og stumpemarked. Genbrug er in, og det er sjovt at finde varer, som ikke kan købes i normale butikker. Så vi glæder os til at fylde hallerne med guld fra udstillernes gemmer, og vi glæder os meget til at se vores genbrugsglade gæster igen, siger Anders L. Mortensen, projektchef i MCH Messecenter Herning.