Kombinationen af sommer, Sdr. Anlæg og Gnags kan blive en fin julegave, mener Fermaten. Foto: Tom Laursen

Sommerkoncert i Sdr. Anlæg: Ikonisk dansk band gæster Herning

Fermatens leder glæder sig til igen at kunne præsentere en stor udendørs koncert til juli. Rikke Andersen håber på en gentagelse af festen fra 2017-koncerten med Kjukken

HERNING Herningenserne kan godt sætte et stort kryds i kalenderen 2. juli 2022. Her kommer Gnags med Peter A.G. i front til Herning, hvor de spiller en stor sommerkoncert i Sdr. Anlæg.

- Vi har savnet vores store koncerter i Sdr. Anlæg, og nu kan vi endelig gøre det igen. I 2017 havde vi koncert med Kim Larsen & Kjukken, hvor Herning virkelig holdte fest. Nu gør vi det igen med Gnags, fællessang og forhåbentligt godt vejr, fortæller Rikke Andersen, spillestedsleder på Fermaten, i en pressemeddelelse.

Noget at se frem til
Koncerten med Kim Larsen & Kjukken blev udsolgt på bare 37 dage, og Rikke Andersen er spændt på at se, hvor hurtigt det går, når billetsalget begynder i morgen, fredag.

- Vi er klar og håber på, at vores systemer kan klare det. Der plejer at være godt tryk på, når de store koncerter sættes i salg, men det plejer at forløbe godt. Vi har simpelthen brug for noget at se frem til. En af de der sommerdage, hvor man til koncerten render ind i både familiemedlemmer, venner og kolleger, og hvor man bare har en hel dags pause fra alt andet trummerum, fortæller Rikke Andersen, der håber på, at en del af de 4000 billetter ender under juletræerne.

Nyt album på vej
Når Gnags kommer til Herning lørdag 2. juli bliver det med en kavalkade af den lange karrieres største hits og introduktion af nye numre, der er blevet skabt under nedlukningen.

Et nyt Gnags-album er under opsejling, så publikum vil både blive glædet med det velkendte og få deres nysgerrighed udfordret.

- Gnags er jo et af Danmarks bedste live-navne, og de sikrer altid, at publikum har en fest, når de spiller. Det bliver intet mindre end fantastisk at kunne byde Herning velkommen til et brag af en sommerkoncert, siger Rikke Andersen.