Foto: Jørn Deleuran

Flygtede ud af vindue i Herning: Løbet op af betjente fra politiet

HERNING Politiets civilklædte betjente fra Flexpatruljen var på arbejde lørdag aften, og de kom på besøg på to adresser i Herning.

På Gl. Landevej var beboeren ikke hjemme, men betjentene kunne se, at der lå noget, som lignede euforiserende stoffer på et bord. Betjentene fik en nabo til at overvære ransagningen, og betjentene fandt 7,38 gram kokain på bordet samt en mindre mængde hash.

Da ransagningen var færdig, skrev betjentene en seddel til beboeren om at kontakte politiet, og det gjorde den 18-årige mand halvanden time senere. Han blev sigtet for salg af narkotika, men det nægtede han.

Natten til søndag var betjentene på besøg på en adresse på A.I. Holms Vej, og det var et par ungersvende ikke glade for. De hoppede ifølge politiet ud af vinduet fra første sal for at tage flugten, men betjentene var hurtige og fik indhentet den ene.

Det var en 17-årig mand, som har adresse på stedet. Han blev anholdt og senere sigtet for salg af euforiserende stoffer, da betjentene fandt 22 salgskugler med 42 gram hash samt en salgstelefon og andet, der indikerer salg.