Hvad er voksenlivet? Er det kedeligt? Ikke nødvendigvis. Se »Hvis jeg bliver voksen« på Team Teatret og få et svar. Pr-foto: Ard Jongsma

De voksne danser

HERNING Sart Danseteater kommer på Team Teatret 15. til 17. november med den nye forestilling »Hvis jeg bliver voksen«. Anmelderne har allerede rost den og skrevet om varme, poesi og lune.

Så er der en flok borgere i Simmelkær, der kan ranke ryggen i stolthed, for de har bidraget til forestillingens indhold. Koreograf og teaterleder Sofie Christiansen har nemlig holdt workshop med en gruppe, der har arbejdet med tanker, erfaringer og bevægelse.

Forestillingen er en symbiose mellem dans og skuespil, og der er både eftertanke og humor. Det handler om voksenliv, og holdet har stillet spørgsmålet, om voksenlivet virkelig er synonymt med stivsind og at være kedelig, mens det sexede og spontane hører til i ungdommen?

Det skulle være en humoristisk, rørende og fysisk forestilling med både overraskelser og genkendelse.