Kristian Marius Andersen skal både spille og spise på yndlings-pizzeriaet. Foto: Tom Laursen

Tangentspilleren på pizzeria

HERNING På lørdag 13. november spiller tangentspilleren Kristian Marius Andersen en intimkoncert på den italienske restaurant Marco Polo på Torvet i Herning.

Kristian Marius Andersen har igennem mange år altid besøgt Marco Polo, når han har spillet koncert i Herning Kirke. En pizza og en stor cola er belønningen efter en times solokoncert på det store orgel i Herning Kirke. Nu tikkede der så en invitation ind fra Marco Polo, om ikke han både ville spille og spise på Marco Polo. Så længe der ikke skulle leveres baggrundsmusik til pizzaspisningen, var Kristian Marius Andersen frisk. Musik for sig og mad for sig.

Derfor åbner Marco Polo på lørdag med et sæt klaverimprovisationer. Ingen ved, hvad Kristian Marius Andersen improviserer over. Heller ikke ham selv. Så følger en pause med mad og i andet sæt træder sopranen, Cæcilie Cramon op med Kristian Marius Andersen og bidrager med et par kendte og et par ukendte arier.