Fermaten præsenterer Floating Sofa Quartet. PR-Foto: Simon Voigt

Toner fra flydende sofa

Herning Floating Sofa Quartet er et prisvindende samarbejde mellem fire unge nordiske spillemænd og -kvinder fra henholdsvis Sverige, Finland og Danmark. Med en enestående sammensætning af akustiske instrumenter blander kvartetten nyt og gammelt og skaber et unikt musikalsk udtryk som fremstår både moderne, traditionelt og tidløst.

Kvartetten giver koncert på Fermaten i morgen, tirsdag 9. november, og publikum kan forvente et varieret repertoire, varm og imødekommende lyd samt musik leveret med intensitet, energi og mærkbar spilleglæde.

Floating Sofa Quartet består af Clara Tesch, Leija Lautamaja, Mads Kjøller-Henningsen og Malte Zeberg. Kvartetten debuterede i 2015 og har siden turneret flittigt i både Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Belgien, Holland og Østrig.

Med sceneoptrædener på prominente festivaler er kvartetten efterhånden blevet et eftertragtet og velrenommeret navn på den nordeuropæiske folk-scene.