Aahusianske Purslane er et af de tre bands, der kan opleves på Kiontrast 12. november. Foto: Pr-foto

Hårde toner på Kontrast

HERNING Fredag 12. november inviterer Ungdomshuset Kontrast til arrangementet »Grey to Black«, der dækker over tre bands i den hårdtslående ende.

Kvintetten Purslane udspringer fra Aarhus og kombinerer elementer af aggressiv post-hardcore med tungsindige toner af atmosfærisk shoegaze. Omsorg er et nyt band på hardcorescenen i Danmark og består af medlemmer fra det aalborgensiske musikmiljø. Bandet har en hård og rå tone, mens tekstuniverset berører emner som ensomhed, misbrug, angst, sorg, længsel og kærlighed - deraf også bandnavnet. Endelig er der den aarhusianske trio, Puke Wolf, der spiller post-hardcore og finder inspiration i blandt andet At The Drive-In, Deafheaven og europæiske screamobands.