Kandidater fra 10 partier stillede op til debat, da der onsdag var valgmøde i Gullestrup Sport og Kultur. Foto: Privatfoto

100 kom til velbesøgt valgmøde

GULLESTRUP Onsdag aften var der vælgermøde i Gullestrup, hvor de fremmødte kunne høre en række kandidaters bud på lokalområdets og Hernings aktuelle udfordringer.

Lokalrådet og Gullestrup Sport og Kultur, som stod som arrangører, havde på forhånd været glade, hvis der blev brug for de 50 stole, der var sat frem, men der kom næsten 100, fremgår det af en pressemeddelelse.

Arrangørerne fortæller, at tilhørerne ikke blev bespist med valgflæsk og lette løfter. Der var en udpræget respekt for det samarbejde, som har præget byrådet, og mange var påpasselige med at udstede garantier i sager, som de måske ikke kendte til bunds.

Samtlige tilstedeværende kandidater tilkendegav dog, at de - og de 10 partier, som de repræsenterede - ville arbejde for, at der udstykkes parcelhusgrunde i Gullestrup i 2023 eller kort derefter. For øjeblikket er der ingen, og der er en stærk lokal interesse i flere tilflyttere for at sikre grundlag for både skole og et kommende supermarked.

Debatten i øvrigt kom vidt omkring og berørte emner som normering i daginstitutioner, ældrepleje, fravalget af en borgerrådgiver, privatisering og trafikale udfordringer på Vesterholmvej.