Vip med jazzfoden, og nyd en skummende fredagsøl 12. november i selskab med Bjarke & The Beerbellys.

Jazzen popper op på fire pubber

HERNING Festivalen Moorjazz har en mission om at brede jazzens toner ud i byen og til alle.

I år kan en del af byens bargæster se frem til en ekstra særlig eftermiddag, når jazzbandet Bjarke & The Beerbellys »jazzcrawler« sig fra bar til bar fredag 12. november. Sidder man og nyder en kold øl på Gadespejlet, Murphy’s, Old Irish eller Fox & Hounds mellem klokken 16 og 19, bliver fredagsøl denne gang ekstra festlig.

Bjarke & The Beerbellys er et syv mand stort jazzband, som elsker at spille musik inden for den traditionelle jazzgenre; den genre, de fleste kender fra Nyhavn, og som har fået øgenavnet »tissemandsjazz«.

Bandet elsker at udfordre stilarten og medvirke til at forny den, og selvom genren har fået det kønsladede øgenavn, så er pop op-koncerterne for alle barernes gæster.