Pigekorene synger for og publikum med onsdag aften på Herning Gymnasium. Foto: PR-foto

Fællessang og pigekor på gymnasiet

I hele uge 44 er der Herning Er Musik på programmet i Herning.

MidtVest Børnekor, Juniorkor og Pigekor bidrager selvfølgelig til løjerne og byder velkommen til en festlig aften i sangens - og også fællessangens - tegn. Det er onsdag 3. november, når Herning Gymnasium atter danner rammen om en stor koncert med alle tre MidtVest-kor. Der er oparbejdet en stærk tradition for, at korene holder en fælles efterårskoncert i gymnasiets festsal, hvor de sammen med publikum fejrer musikken og glæden ved sangen.

Koncerten bliver en blandet buket af korsatser fra nær og fjern, og der er både kendte og ukendte sange på programmet.

Publikum bliver også involveret, så hvis man er frisk på at tage en sanglig udfordring, er ambitionerne hos dirigenterne Bente Bliksted og Dorte Bille at få hele salen til at bryde ud i flerstemmig sang op til flere gange.

Ved koncerten bliver også det spritnye MidtVest Børnekor præsenteret for offentligheden for første gang i de nye korkjoler, så der er denne aften er mulighed for en på opleveren - også synsmæssigt.