Foto: Tom Laursen

Tre unge mænd anholdt i Herning: Lavede hjulspin og generede betjente igen og igen og…

HERNING Politiet havde natten til søndag sit hyr med en 19-årig mand og hans kammerater.

Den 19-årige mand bor mellem Videbæk og Skjern, men kører rundt i sin bil i Herning.

Denne gang blev politiet opmærksom på ham, da han klokken 02.44 satte bilen i gang med hjulspin i Sjællandsgade.

Han blev standset og sigtet for at overtræde færdselslovens paragraf 38, der i politijargon bliver kaldt for »unødig røg og støj«.

En af passagerne var en 19-årig mand fra Herning, og han glimrede ved at stikke betjentene en fuckfinger, og det udløste en sigtelse for at overtræde ordensbekendtgørelsen.

10 minutter senere var politiet igen nødt til at standse den 19-årige mand, som lavede hjulspin på Dronningens Boulevard.

Igen blev han sigtet for at overtræde færdselsloven, og han blev også sigtet for ikke at have den ene nummerplade skruet ordentlig fast.

Igen blev en 19-årig passager noteret for at overtræde ordensbekendtgørelsen. Denne gang kaldte han en betjent for klaphat.

Både klokken 03.01 og 03.03 lavede den 19-årige mand hjulspin, og da bilen nåede til Circle K på Silkeborgvej, dyttede den 19-årige mand unødigt.

Hermed nåede han op på sin femte sigtelse for at overtræde færdselslovens paragraf 38.

For tredje gang blev den 19-årige passager sigtet. Han gav betjentene en fuckfinger og blev også noteret for fornærmelig tiltale efter straffelovens paragraf 121. Derudover skubbede han til en betjent, og så blev han anholdt.

En 20-årig mand fra Herning ville også blande sig, og det skete med en fuckfinger mod betjentene samt fornærmelig tiltale.

Mens den 19-årige mand var anholdt og sad i patruljebilen, gik den 19-årige fører af bilen hen og åbnede døren, mens han sagde: Kom ud!

Det betød, at han blev anholdt og sigtet for at lægge hindringer i vejen for politiets arbejde.

De to anholdte blev taget med på politistationen i Haraldsgade, og her kom den 20-årige mand til stede.

Han blev anholdt klokken 03.42 og sigtet for at overtræde ordensbekendtgørelsen, da han ikke ville forlade stedet.