Sanne Søndergaards ottende soloshow har fået titlen »Selvsær«. Foto: Pr-foto

Sanne Søndergaard er selvsær

HERNING I aften - tirsdag 26. oktober - optræder den feministiske komiker Sanne Søndergaard fra Ikast på Fermaten.

»Selvsær« er Sanne Søndergaards ottende soloshow, men det første siden hun i 2019 stoppede i standup-branchen.

- Showet er en fuckfinger til dem, der mener, at de lov har til at bestemme, hvad der er »rigtig« comedy - og som altid sørger for at udelukke alle os, der ikke passer ind i hvide, heteromænds univers, fortæller Søndergaard i en pressemeddelelse.

Hun har sideløbende med sin komikerkarriere udgivet en række romaner.

Ugen før premieren på »Selvsær« udkom hendes nye bog, »F-ordet«, en feministisk, aktivistisk grundbog. Privat bor Søndergaard nord for Aarhus med sin kæreste hele tiden og hans børn halvdelen af tiden. Hun er a-menneske nogle dage, introvert andre og hader i øvrigt den slags moderne menneskeafgræsningsmærkater.