Promenadeorkestret Lauseniana - også kendt som »Slyngelorkestret« - spiller for 44. gang i MCH Herning Kongrescenter. Foto: Henrik Ole Jensen

Nytårskoncerten er tilbage

HERNING MCH skyder nytåret ind med en nytårskoncert søndag 16. januar 2022.

Traditionen tro afholdes nytårskoncerten med promenadeorkestret Lauseniana, og publikum kan se frem til at tage hul på 2022 med en festlig koncert, når nytårskoncerten afholdes for 44. gang i MCH Herning Kongrescenter.

Repertoiret vil spænde fra wieneroperetternes fejende valserytmer over Lumbyes indsmigrende melodier til vore dages moderne musicaltoner og filmmusik. Fællesnævneren er glade og livsbekræftende toner.

Promenadeorkestret Lauseniana med tilnavnet »Slyngelorkestret« er et jysk-fynsk underholdningsorkester, som siden 1963 har arbejdet for at skabe musikglæde gennem underholdningsmusikken.

Sopran fra musikalsk familie
Til Nytårskoncerten 2022 medvirker den 33-årige sopran Sibylle Glosted. Hun er vokset op i en musikalsk og kunstnerisk familie som datter af skuespiller og sangerinde Betty Glosted og operasanger Erik Andersen.

Sibylle Glosted er uddannet i klassisk sang på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i 2013 og senere som operasangerinde fra Operahögskolan i Stockholm. Hun har et stort koncertrepertoire og har optrådt i både ind- og udland.