På billedet er det fra venstre Mercedes Lyck og bedstemor Doris Larsen, der er Herning Cares leder for Mission Julepakke, samt Dorthe Dyreholt og Ib Lundsberg Schiermer, partner og afdelingsleder i EDC Bolig Poul Erik Bech Herning. Foto: Pr-foto

Herning Care modtager donation på 50.000 kroner

HERNING En af de foreninger, der gør en ekstra indsats for at hjælpe udsatte familier, er Herning Care. Og denne forening har netop modtaget en donation på 50.000 kroner fra Poul Erik Bech Fonden, lyder det i en pressemeddelelse.

Herning Cares projekt Mission Julepakke har i flere år hjulpet hundredvis af trængte familier, der ikke selv kan dække julens mange udgifter, og det er frivillige Doris Larsen, der leder julepakke-missionen.

- Vi ved alle sammen, hvor dyr og svær julen kan være. Derfor ønsker vi i Herning Care at give lidt ekstra julestemning til de familier, som har svært ved at få det hele til at løbe rundt. Vi uddeler i den forbindelse julehjælpskasser, eller flyttekasser, som vi kalder dem, med mad og drikke til julemiddagen og gaver til børnene. De seneste år har Herning Gymnasiums elever gjort en stor indsats og købt én julegave til hver af de mange børn under 12 år. Det er en stor hjælp, og vi kan se, hvordan det spreder glæde og smil hos familierne, siger hun i pressemeddelelsen og slår fast:

- Vi er meget glade for at have modtaget denne fine donation fra Poul Erik Bech Fonden. I 2019 kunne vi hjælpe 500 familier i Herning og omegn med de store udgifter, som er forbundet med julen. Med denne donation håber vi at hjælpe endnu flere familier, så vi ikke behøver at afvise nogle.

Dyb respekt for arbejdet
Terkel Præst Berthelsen, partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech i Herning, stod for overrækkelsen, og han har dyb respekt for det arbejde, som Herning Care udfører.

- Det er prisværdigt arbejde. I disse trængende familier, som Herning Care hjælper, findes også børn, som mistrives ved juletid. Den mistrivsel forsøger Herning Care at forebygge. Ingen skal føle sig ensomme eller ved siden af, og børns trivsel skal tages meget seriøst. Med Poul Erik Bech Fonden i ryggen kan vi med overskuddet fra mæglervirksomheden støtte de frivillige, der brænder for at gøre en lokal forskel for udsatte familier, børn og unge. Det er Herning Care et rigtig godt eksempel på, siger han i pressemeddelelsen.