Rasmus Walter har nu været 20 år i musikbranchen og det markeres med en danmarksturné. Foto: Pr-foto

20 år med Rasmus Walter

HERNING I morgen, fredag 15. oktober, giver Rasmus Walter koncert på Fermaten.

I år kan Rasmus Walter se tilbage på 20 år med først Grand Avenue og nu en solokarriere, hvilket markeres med en dannmarksturné med de bedste sange fra en lang karriere - og en forsmag på de næste tyve år.

For 10 år siden i en pause fra Grand Avenue og på opfordring fra tvillingebroren Anders Walter blev der i al stilfærdighed for første gang indspillet en stribe sange på dansk, og det tog ikke længe, før det stod klart, at en dansksproget solokarriere var vejen frem.

- Hvis der er noget, jeg ikke har lyst til, så er det at gentage mig selv. Der er ligesom en skillelinje nu. 10 år med Grand Avenue og 10 som solist, og det er som om, at der skal ske noget nyt både for mig selv og for dem, der lytter, siger Rasmus Walter i en pressemeddelelse.