- Det er sjældent, at man møder så positive mennesker som Peter Refsing, siger forlægger Charlotte Lindhardt, der udgiver hans bog »Mine to liv« på sit forlag, Ubirex. Foto: Omslag fra bogen

Lokalt forlag udgiver bog om livet før og efter en fejlslagen operation

HERNING Lørdag 16. oktober udkommer Peter Refsings erindringsbog »Mine to liv«, som handler om livet før og efter en operation, der endte galt og gav ham en motorisk hjerneskade.

- Man kunne nemt blive bitter, men det er Peter Refsing ikke. Tværimod kan man ikke lade være med at trække på smilebåndet, når Peter Refsing fortæller om tiden på Vejlefjords genoptræningsafdeling, og om alle de nederlag, han mødte, men også om de store sejre, han kæmpede sig til, så han kunne genvinde lidt af sin førlighed, fortæller forlægger Charlotte Lindhardt fra det lokale forlag Ubirex i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Han har skrevet en inspirerende bog, som viser, at man godt kan komme videre mod alle odds. Vi får fortællingen med hans egne ord, og det er bogens styrke, at han selv har sat sig ned og beskrevet, hvad der skete. Det er Peters historie, Peters egne ord og Peters livsglæde, der skinner igennem.

Bogen kan bestilles hos Ubirex.