Benjamin Hav rummer både Adele og Kanye, siger han. Torsdag aften giver han koncert på Fermaten. Opvarmningen er lagt i hænderne på Bbybites - alias Martha Hauptmann. Foto: Flemming Hansen

Benjamin Hav og Familien til Herning

HERNING Efter tre albums, flere store hits og med et stort liveorkester bag sig, melder Benjamin Hav klar til at levere et show af en anden verden i efteråret 2021. I morgen kan han opleves på Fermaten. Benjamin Hav har håndplukket nogle af Danmarks dygtigste musikere, som sammen er blevet til Familien. Med sig har han Emil Falk, Birk Nevel, Kristoffer Sjelberg, Bastian Sjelberg, Andreas Stigkjær, Troels Mørkeborg og Torben Jensen.

- Jeg opererer i et spændfelt, der rækker fra renfærdig sindighed til brassband-konfetti. Man kan næsten sige, at jeg rummer både Adele og Kanye, og nu bliver jeg selv helt pinlig, for det er selvfølgelig ekstremt klamt at referere til de største derude, siger Benjamin Hav i en pressemeddelelse.

Senest har Benjamin Hav udgivet albummet »Tesla« - et album fyldt med genreskift, gæster og ambition. Og de elementer glæder han sig til at tage med videre til sine livekoncerter.