Foto: Henrik Ole Jensen

Tre anholdt i Herning: Kørte rundt i stjålet bil

HERNING Onsdag ved 15-tiden blev en stjålet bil spottet af en patrulje fra politiet. Bilen var blevet stjålet tirsdag aften ved Østergaards Hotel, og betjentene satte kortvarigt efter bilen. Den blev efterladt ved Bauhaus på Silkeborgvej, og tre personer løb fra stedet i hver sin retning. Flere patruljer kom til stedet, og alle tre personer fra bilen blev anholdt. Den ene blev anholdt på en parkeringsplads, mens en anden forsøgte at gemme sig i en affaldscontainer, men blev opdaget. Den tredje blev fundet på modsatte side af Midtjyske Motorvej ved Herning Højskole. Politiet har sigtet en 15-årig dreng for kørsel uden førerret. Betjentene så, at det var ham, som kørte bilen. De to andre er 16 år, og de er sigtet for tyveri af bilen sammen med den 15-årige. Alle tre har ophold på bosteder rundt om i Herning-området og er tidligere kendt af politiet.