Tag med Ib Michael til Mayalandet torsdag aften. Foto: Søren Solkær

En ægte eventyrer på biblioteket

HERNING Forfatter Ib Michael har under sine utallige rejser set mere af verden end de fleste - og heldigvis deler han gerne sine oplevelser med os gennem litteraturen og foredrag.

Det gør han eksempelvis på biblioteket i Herning torsdag aften.

Ib Michael er mere end nogen anden dansk forfatter eventyrets digter. Hans bøger er fulde af eventyrlige beretninger om udlængsel, eksotiske rejser og mirakuløse sammentræf. Det gælder også hans senest udgivelse »De syv rejser«, som han vil fortælle om, når han gæster Biblioteket i Herning med et spændende rejseforedrag. Her vil han tage publikum med ud på syv af de allermest skelsættende rejseeventyr, han har oplevet i sit liv.

I foredraget vil Ib Michael tage publikum med på rejsen til Mayalandet, hvor han sammen med Per Kirkeby ville genfinde de forsvundne byer - og til Hjortelandet, hvor han deltog i Huichol-indianernes ceremonier.

Derudover vil Ib Michael berette om en rejse tværs over Atlanterhavet i selskab med Troels Kløvedal og Nordkaperen.

Publikum kan desuden forvente, at turen også går til Amazonas for at redde regnskoven, til hjemstedet for gudindekvinder i Zihuatanejo i Mexico og til en hårrejsende himmelbegravelse i Tibet. Udover de fjerne eksotiske rejsemål vil publikum også få fortællingen om, dengang Ib Michael rejste til Venedig i jagten på den østrigske maler Hundertwasser.