Der har været så mange coronapressemøder, at det er oplagt revy-materiale. Fra venstre er det Mette-Louise Helbo, Ole Nørmark (som tolk), Ida Marie Hyldgaard, Frede Rahbek (som Kåre Mølbak), Kirsten E. Hyldgaard (som Mette Frederiksen), Lone Helbo (som Magnus Heunicke) og Kasper Helbo (som Søren Brostrøm). Foto: Privatfoto

Lind Revyen fik stor succes

LIND Lind Revy 2021 blev spillet i weekenden i forbindelse med Lind Byfest, og revyen trak endnu engang fulde huse.

- Publikum fik sig et godt grin over både en lang tid med coronapandemi og alt, hvad det indebar fra pressemøder til test. Men også masser af lokale emner fra Lind blev taget op. Og i »Løvens hule« blev emner som motorvejstilkørsel og dumpning af affald i Rind plantage vendt, fortæller Kirsten E. Hyldgaard, der er instruktør og tekstforfatter sammen med Lone Helbo, i en pressemeddelelse.

- Sidst men ikke mindst var den røde tråd i revyen en parodi på TV-MidtVests »Fotovognen«, som selvfølgelig var forbi mange steder i Lind til stor morskab for alle. Feedbacken fra mange har efterfølgende været, at Lind Revyen er et helt fantastisk stykke arbejde for Lind byfest, og at niveauet for revyen er meget højt til trods for, at det er lokale amatører, som har spillet sammen mange gange.