Herning FH’s U13-drenge sikrede sig guldmedaljer ved weekendens Tivoli Friheden Cup i Aarhus. Foto: Privatfoto

Håndboldguld til U13-drenge

Herning FH havde guldmedaljer med hjem fra stævne i Aarhus

HERNING Herning FH’s U13-drenge deltog i weekenden sammen med flere hold fra klubben i Tivoli Friheden Cup i og omkring Aarhus. Det resulterede i guldmedaljer til klubbens U13-drenge. Det fortæller klubben i en pressemeddelelse.

Tivoli Friheden Cup fungerer som en sportslig og social optakt til sæsonen, og her deltog Herning FH med hele deres ungdomsafdeling.

U13-drengene leverede en fremragende præstation i betragtning af, at holdet primært består af første års U13-spillere samt tre helt nye spillere.

I finalen leverede drengene en fornem holdindsats, da de i weekenden gik hele vejen til finalen i A puljen. Der blev gennem hele turneringen spillet virkelig flot håndbold. Der blev kæmpet og dækket godt op i forsvaret, ligesom der generelt blev spillet et fornuftig angrebsspil, hvor samtlige drenge bød ind og kom på måltavlen i løbet af turneringen.

Holdet består af: Alfred Villemann, Ditlev Voss, Kalle Møller, Lasse Sonne, Lucka Villadsen, Malthe Marquart, Malthe Videbæk, Mikkel Brun, Sebastian Erlandsen, og Viktor Lund. Trænerne er Ulrik Villadsen og Martin Meedom.