Souvenirs er mest kendt som duo, men lørdag tager de en violinist med. Foto: Pr-foto

Dem med nattoget til frokost

HERNING Souvenirs giver lørdag frokostkoncert på Fermaten.

Sofie Bonde (vokal, guitar) og Nils Torp (guitar) har denne gang Klaus Pindstrup med på violin og harmonika.

To guitarer tilsat violinist og harmonikaspiller Klaus Pindstrup giver sangene en akustisk folkpop-klang med lidt tango her og lidt klassisk dér. Humoristisk bundet sammen af Sofie Bondes tanker om livets underfundigheder.

Man kan grine det ene øjeblik, og det næste blive ramt i hjertekulen af Sofie Bondes lyse, intense vokal.

Souvenirs har lavet 10 albums, brød igennem i 1994 med »Han tog et nattog«. Senere fulgte kæmpehits som »Jeg troed’ du var hos Mikael« og »Jeg hader Susanne«. Måske kender man også »Hvis du ku’ li’ mig i et sommerhus«, »Ned til Mormor«, »Hannibal og Jerry« og mange flere. Sangene er blevet folkeeje, har huseret på hitlisterne, og er elsket af anmelderne for deres intelligente tekster.