Tyske og spanske koncertgængere har kastet deres kærlighed efter Bite The Bullet, der fredag spiller i Herning. Foto: Pr-foto

Folk skal med til fest

Herning Bite The Bullet hylder festen, venskabet og sammenholdet på nyt medrivende album, og på fredag kan de opleves på Fermaten.

På bandets kommende plade »Brother«, blander trioen deres riffbårne rocklyd op med elektrobeats, pophooks og energi.

Bite The Bullet har denne gange ladet de første, spæde sangskitser cirkulere frit blandt gode venner og sangskrivere som Søren Christensen (Fallulah, Nabiha, Reptile Youth) og Jonas Breum (Peter Sommer m.fl) før sangene fandt deres endelige form. I processen tog Søren Christensen styring som producer, kreativ storebroder og tovholder.

Som liveband har Bite The Bullet flere intensive europaturnéer på samvittigheden. Her har navnlig de tyske og spanske koncertgængere kastet deres kærlighed efter den danske rocktrio.

- At spille en koncert er, for os, ikke bare at lire et par sange af for et publikum. Nej, vi vil sgu’ have folk til at være en del af festen, og vi er ikke bange for at lukke dem ind, fortæller forsanger, Thomas Storgaard Christiansen i en pressemeddelelse.