Aura Dione glæder sig til at stå på scenen igen. Foto: Pr-foto

Følsomt, råt og nervepirrende

HERNING I morgen, lørdag, er der koncert med Aura Dione på Fermaten.

Inspireret af countrymusikkens rødder, er Aura Diones musik drevet af story-telling og en lyst til at dele ud af private kærlighedshistorier. Sange som fortæller historien om kærlighedssorger og om håbet og styrken, man finder, for at komme igennem en ulykkelig forelskelse.

Mange kender Aura Dione fra debutalbummet »Columbine« fra 2009, som var en samling af historier fra Auras teenageår. »I Will Love You Monday« og »Geronimo« var store hits internationalt, og specielt i Tyskland gik hun direkte ind på hitlisterne.

- Jeg glæder mig intenst til at stå på scenen i Danmark igen, og med livet som indsats synge mine mest elskede sange. Jeg har så meget energi og et verdensklasse-band med på tour. Det er følsomt, råt og nervepirrende at skulle ud og spille nye sange, fortæller Aura Dione i en pressemeddelelse.