»Dahl på Hack« kan opleves i MCH Herning Kongrescenter 3. oktober. Foto: Pr-foto

»Dahl på Hack« i kongrescentret

»Dahl på Hack« får besøg af Anders Blichfeldt og Anders Agger 3. oktober

HERNING I radioprogrammet »Dahl på Hack« får værten Søren Dahl besøg af spændende og aktuelle gæster.

Nu kan programmet opleves i MCH Herning Kongrescenter 3. oktober, og til denne optagelse får Søren Dahl besøg af musiker Anders Blichfeldt og journalist og tv-vært Anders Agger. Der er med andre ord lagt op til særdeles godt selskab og samtaler, der kommer vidt omkring.

- Jeg glæder mig utrolig meget til at tale med Anders Agger om hans seneste tv-program, »Anne og Anders i Norden«, om livet i det Vestjylland, jeg også elsker så højt, og ikke mindst om den vidunderlige bog »Kærlighed« af Anders Agger og Mingo Nørager, der fortjent er blevet en sand bestseller, siger Søren Dahl i en pressemeddelelse.

- Anders Blichfeldt kommer med rigtig godt nyt omkring det, rigtig mange af os ser frem mod i efteråret, nemlig julen, for han kommer på turné rundt i hele landet. Oplev ham fortælle og ikke mindst give musikalske smagsprøver. Jeg lover jer en forrygende varm, lun, og kærlig dag i MCH Herning Kongrescenter, siger Søren Dahl.

»Dahl på Hack« har base på den traditionsrige og hyggelige teatercafé Café Hack i Aarhus, men tager også rundt i Danmark for at komme tættere på sine lyttere. Søren Dahl, som udover at være radiovært også er pianist, kapelmester og komiker, er garanten for den gode samtale.

I livsfare på Mount Everest
Kigger man i MCH Herning Kongrescenters kalender, er der også mange andre nærværende samtaler og spændende og medrivende menneskehistorier i vente de kommende måneder.

Til foredraget »Mount Everest uden ilt« 22. september kan publikum møde Rasmus Kragh, der er den første og eneste dansker, der har besteget verdens højeste bjerg uden brug af ekstra ilt og i minus 30 grader. Han fortæller levende og hudløst ærligt om at presse sig selv til grænsen af det mulige - og om den dybe krise, der ramte ham efter den ekstraordinære bedrift.

En anden Rasmus, nemlig den erfarne og prisvindende journalist Rasmus Tantholdt, tager publikum med til verdens frontlinjer i foredraget »Det vi så«, som kan opleves 5. oktober. Siden 2003 har han været international korrespondent i diverse konflikt-, krigs- og katastrofeområder og har blandt andet rapporteret hjem fra krigene i Irak, Afghanistan og Syrien.

Phillip Fabers sangglæde
Der bliver desuden mulighed for at komme tæt på dirigent og tv-fællessanger Phillip Faber 19. november i et unikt samtale-foredrag med livsstilsekspert Anne Glad.

Her kan publikum opleve den lattermilde musiker, der gennem fællessang styrkede det nationale sammenhold i coronatiden, når han øser ud af sin viden og deler sin glæde ved den danske sangskat, ligesom han vil sætte sig ved flyglet og lede publikum i fællessang.

Også speedway-legenderne Erik Gundersen, Ole Olsen og Hans Nielsen, der var stjerner op gennem 1970’erne og 1980’erne og blandt de bedste i verden, besøger kongrescentret. Sammen ser de 2. december tilbage på dansk speedways storhedstid og på de dramatiske stridigheder, der opstod, da de tre ærkerivaler blev bragende uvenner. De har nemlig besluttet sig for - en gang for alle - at begrave de stridigheder, som kastede lange skygger over en af Danmarkshistoriens mest succesrige sportslige epoker.

Endelig er der igen mulighed for at møde freelancefotografen Daniel Rye, der i 13 måneder blev holdt som gidsel af Islamisk Stat i Syrien. I foredraget 13. december i MCH Herning Kongrescenter beretter han levende, åbenhjertigt og med rystende detaljer om sit fangenskab i Syrien.

Kalenderen byder også på en lang række andre interessante, oplysende og humoristiske foredrag.